Kittens van pepper vinden hun nieuwe mandje

Gepubliceerd op 2 januari 2013 om 16:42

De kittens van Pepper en Casper zijn nu 13 weken oud.

Noah was de eerste die hebben we op 1 januari weg gebracht. Om zo ook nog even te kijken naar Yuna en Koda, wat zijn ze toch hard gegroeid zeg. Ze doen het heel goed. Maar het is nu toch wel wennen zo'n klein moppie weer in huis te hebben. Noah had al meteen zijn plekje op de bank gevonden en viel daar heerlijk in slaap, na zijn avondmaaltje zijn we weer naar huis gegaan.

Op 2 januari is Simba met Michael mee gegaan naar Baarn, En we hebben gehoord dat het goed ging toen ze thuis aan kwamen. Het zal nog wel even wennen aan elkaar zijn. Maar hij heeft een nieuw poezenvriendje Balou erbij gekregen.

Taro is ook verhuisd hij is naar Kirsten gegaan in Putte. Hij had het al heel goed naar zijn zin, hij ligt al heerlijk op het kleedje te slapen bij kirsten.

De een na laatste Angel is ook vandaag weg gegaan met Mirella naar Waalwijk. Angel heeft de tijd van haar leven, ze rent en speelt al meteen het hele huis door. Samen met Clooney, Jackson moet nog wel even wennen, maar dat komt wel goed.

De laatste SNowy gaat volgende week met Sunshine verhuizen.

Het is toch wel stil en leeg in huis nu de kittens weg zijn. We zullen jullie missen, maar we wensen jullie heel veel geluk in jullie nieuwe huis met jullie nieuwe vriendjes.

Geplaatst door keitaro