Herplaatsers

 

Soms zoeken wij voor onze Maine Coons een nieuw huisje. Waarom?

Het komt voor dat  wij een nieuwe Maine Coon in de groep plaatsen voor vers bloed en met interessante lijnen plaatsen.

Daarvoor kan er onrust in de groep ontstaan omdat niet elke kat het leuk vindt om in een grote groep te leven.

 

Als een kat ouder wordt en of gesterilisseerd / gecastreerd wordt kan het gedrag veranderen, en zijn ze niet graag meer in een grote groep. Ze willen dan meer rust om zich heen en meer aandacht voor hun alleen hebben.

 

Wij hebben ook besloten dat we niet tot hoge leeftijd met onze katten fokken, puur omdat wij vinden dat ze ook nog een fijn leven mogen hebben waar ze heerlijk verwend worden. Ook al gaat dat niet altijd bij ons in huis, dan zoeken wij daar een nieuw huis voor.


Het allerliefst willen wij onze katten houden tot aan de dood, maar helaas uit ervaring lukt dat niet altijd, en wij kiezen toch voor het welzijn en het geluk van de kat. En hebben gezien dat dat is als ze een nieuw huis krijgen met minder of geen andere huisdieren en dat ze lekker alle aandacht en rust krijgen die ze verdienen.

 

Wij zoeken voor onze Sterre een nieuw huisje.

Waarom: Sterre vindt het te druk in huis, wij hebben 2 jonge kinderen die ze te druk vindt en ligt dan de hele dag in de krabpaal. Ook wordt zij geregeld gepest door een paar poezen waardoor ze bangig is geworden. 

Wij hebben veel geprobeerd om zich gelukkig te voelen, maar helaas gaat dat niet gebeuren.

 

Wat zoeken wij voor Sterre: Wij zoeken een rustig huis waar ze alle liefde en aandacht krijgt. Niet met kinderen of andere huisdieren. Gewoon waar zij het rijk alleen heeft en alle liefde krijgt . Ze houdt onwijs van knuffelen en kroelen.

 

Als u op haar foto klikt krijgt u alle informatie en foto's te zien van Sterre

 

Sterre is gesteriliseerd en verkeerd in goede gezondheid.