De Kittens

Gepubliceerd op 9 september 2015 om 23:23

De eerste kittens zijn uitgevlogen

Na een hele drukke en hectische tijd met alle nestjes bij elkaar, zijn de eerste kittens uitgevlogen.

Dat is het nestje van Hana & Wincent.

Abeltje en Jip zijn bij elkaar gebleven en hebben veel plezier in hun nieuwe huis, ze zijn erg druk met spelen, ontdekken en kunnen natuurlijk ook ontzettend lief knuffelen samen en slapen.

Faya heeft een nieuw coon vriendinnetje gekregen en 2 grote honden in haar nieuwe huis en ze moest wel even aan de honden wennen, maar alles gaat goed, ze is ontzettend lief en houdt van veel aandacht.

Pluk heeft ook een coonvriendje gekregen en het was meteen al dikke vriendjes samen en lagen al dezelfde avond bij elkaar in het mandje, hoe lief is dat.

Nala en Mufasa zijn nog even met zijn tweeen in hun nieuwe huis, waar ze alle aandacht en liefde krijgen, ze ontdekken alles en vinden alles leuk om mee te spelen, vooral Nala vindt water helemaal het einde. En tussendoor lekker op schoot liggen en knuffelen. Nog even wachten op hun kleine vriendje Kion oud genoeg is en dan mag hij lekker bij Nala en Mufasa komen wonen.

 

Kion, Artemis, Bonnie en Hope krijgen binnekort hun laatste inenting en ook hun verhuizen naar hun nieuwe huis en gezin. ze hebben allemaal een huis gevonden, waar ze liefdevol staan op te wachten.