Frutsel

Gepubliceerd op 30 maart 2018 om 22:14

Onze Frutsel heeft veel pech gehad in haar jonge jeugd. 
Ze is tijdens het spelen met haar broertjes en zusjes per ongeluk gebeten door de een. Niet erg normaal maar bij haar is het gaan ontsteken en is de ontsteking naar binnen geslagen. 
De orthopeed heeft foto's gemaakt en ze heeft een botinfectie. Haar knie is erg opgezwollen waar ze last van heeft.

Nu heeft ze een antibioticakuur gehad van 2 weken en moesten we terug komen bij de orthopeed voor controle.

En goed nieuws de infectie is bestreden. Nu nog wel een weekje doorgeven zodat ook echt alles weg is en niet meer terug komt. Het bot is aan het genezen wat heel goed is. De zwelling rond haar knie zal nog wel even duren voordat dat wegtrekt. 

Bij positieve vooruitgang moet ze over een maandje terug komen bij de orthopeed dan gaan ze foto's maken van haar groeischijven, om te kijken wat de schade eraan is. sluit de groeischijf eerder of aan 1 kant of is het gewoon allemaal goed. Dat weten we pas over een maandje. Maar al met al positief nieuws en ze zal er niks aan over houden. Ze zal wel in haar leven artrose gaan krijgen in haar knie, maar dat kan over 5 jaar zijn of over 10 jaar dat is niet te voorspellen. Dus we hopen op verdere positief nieuws dat haar beentje niet raar gaat groeien of te kort gaat worden. De natuur kan veel zelf oplossen als het pootje wat korter blijft. Zelf heeft Frutsel niet veel last, ze is erg vrolijk lief en aanhankelijk. ze speelt graag ligt het liefst hoog in de krabpaal en is nog steeds gek op haar mama waar ze mee gaat knuffelen.