Lucky of Keitaro

Leeftijd Gewicht
Geboorte 146 gram
Week 1 224 gram
Week 2 316 gram
Week 3 428 gram
Week 4 552 gram
Week 5 690 gram
Week 6 860 gram
Week 7 1040 gram
Week 8 1160 gram
 Week 9 1310 gram
Week 10 1450 gram
Week 11 1650 gram
Week 12 1900 gram
Week 13

 

20-09-2017: Ik ben bijna 2 weken oud, en wat heb ik al veel meegemaakt zeg. Ik was niet gewoon thuis geboren , nee ik dacht ik blijf zitten waar ik zit, dus mama moest naar de dierenarts en ik kwam via een keizersnede ter wereld, wow wat een ervaring, ik werd meteen goed verzorgd ze legde me lekker warm en maakte me goed wakker. Thuis aangekomen was mama een beetje ziek en ze kon en mocht geen melk geven omdat ze medicijnen had, dus ik kreeg een fles, nou die is echt lekker! Nu de dag nog steeds want mama haar melk is niet meer terug gekomen, dus ik krijg heel veel flesjes, en die drink ik lekker op. Ik weet precies wanneer ik een fles krijg want dan knort mijn buikje. Ik ga ook wel eens in bad want dan blijf ik goed schoon en ruik ik lekker naar de Zwitsal na mijn badje föhnen ze me helemaal droog dat is zo lekker warm en ze knuffelen dan met mij en dan val ik in slaap tot mijn volgende flesje.

29-09-2017: ik ben nu 3 weken oud. En ik groei heel erg hard! Ik wordt al een grote jongen. Ik weet dan ook precies wanneer mijn flesje gemaakt wordt dan begin ik te roepen en wil ik de bench uit. Ik kom nu ook beneden in de woonkamer overdag en dat is erg gezellig. Ik ga al veel op onderzoek uit.

05-10-2017: Ik ben nu 4 weken oud, Ik groei goed en ze hebben verteld dat ik vandaag een beetje grote jongenseten mag proberen nou ik ben benieuwd, hoe ik het vind laat ik snel weten. Ik heb al tandjes gekregen dat is leuk want dan kan ik een beetje knabbelen, ik vind het heerlijk om te knuffelen en spelen met de hand van mijn mensenmama ik ga dan op mijn rug liggen en dan zijn we lang samen bezig uiteindelijk wordt ik moe en dan val ik in slaap, weet heel goed als ik rond loop in de woonkamer waar mijn slaapplekje is dan loop ik naar de bench toe, soms vind ik daar een verrassing en ligt er een van mijn tantes in de bench maar dat is niet erg ik ga er gewoon bij liggen,

12-10-2017: Ik ben nu 5 weken oud, en die grote jongenshapje is echt wel lekker. Ik eet zelfs al babybrokjes zo lekker maar ik denk dat jullie dat wel aan mij kunnen zien dat ik eten lekker vind. het is ook zo heerlijk om te stoeien met mijn mensenmama lekker op de vingers knabbelen en ze moet mij ook altijd op mijn buikje kriebelen. ik ga ook goed op de kattenbak, oke soms vergeet ik wel eens waar dat hij staat, maar dat is alleen in de grote woonkamer op mijn eigen kamer doe ik het altijd op mijn bak.

20-10-2017: Ik ben nu 6 weken oud, en ik mag 's avonds voordat ik naar bed ga ook mee naar bed, dat is leuk joh rennen over het dekbed en grote ome King een beetje plagen. Ik vind brokjes erg lekker en heb een eigen willetje, wil ook graag spelen.

27-10-2017: Ik ben nu 7 weken oud, haha en zie je nu hoe groot ik ben ! Kan ook niet anders want ik eet heel goed mijn brokjes en ik lust nog steeds graag een flesje melk. ik klim ook al zelf op de krabpaal en lig in de hangmat. en s'avonds op bed met grote King is ook leuk, ik speel eerst wat en spring iedere keer op en af het bed en als ik moe wordt kruip ik zachtjes de kofferbed van King in en val in slaap.

02-11-2017: Ik ben nu 8 weken oud, en ik ben toch wel een klein deugnietje hoor. Ik houd van spelen en van aandacht, dat combineer ik graag samen. Dus ik haal alles uit de kast dat ze met me willen spelen. Ook al lig ik te slapen en ik hoor dat er bezoek binnen komt ben ik meteen van de partij en laat ik even zien hoe lief ik ben. 's Morgens mag ik ook voor een paar uurtjes mee naar het grote mensenbed, leuk jog! Kan ik ook even spelen met mijn grote vriend King. Ik ga ook uit mezelf op de grote kattenbak en brokjes vind ik erg lekker en krijg ook verschillende vleesjes die ik ook steeds meer lekkerder begin te vinden. Maar zo nu en dan gaat een flesje melk er ook zeker wel in.

09-11-2017: Ik ben nu 9 weken oud, en ik heb vandaag een lange reis moeten maken in een auto, nou kom je bij een dierendokter gaan ze nog een spuit geven, ik was wel een beetje bang hoor. Maar ze zei dat ik helemaal in orde was. Gelukkig waren we weer snel thuis en kon ik weer lekker spelen. Ik speel ook graag met de grote poezen Black Bee, Kichi en Kilala, dat is leuk joh doen we tikkertje en dan ren ik achter de poezen aan ze zijn wel iets sneller dan ik ben. Mijn mensenmama heeft gezegd dat ik van het weekend weer bezoek krijg Leuk! kan niet wachten om daar ook mee te spelen en te knuffelen.

23-11-2017: Ik ben nu 11 weken oud, en ik kan toch eigenlijk wel zeggen dat ik de ondeugendheid uitgevonden heb.  Heerlijk om een beetje te klieren. Ligt tante Lilly, lekker op de grond dan spring ik vol op haar rug, of tante Xavia klieren die doet dan ook mee, helaas kan ik het nog niet winnen van mijn tantes maar ik ga er ook niet voor achteruit staan, nee ze zullen wel eens zien uit welk hout ik gesneden ben. Gelukkig krijg ik 's avonds ook nog altijd een heerlijke fles melk, ze vinden dat ik dan genoeg krijg maar ik vind het zo lekker dat 1 volle fles niet genoeg is.

01-12-2017: Ik heb gisteren mijn laatste enting gekregen ben nu ook al 12 weken oud. En ze hebben gezegd dat als ik niet ziekjes wordt van het prikje ( wat ik natuurlijk niet ben of wordt ) dan mag ik voor Sinterklaas naar mijn nieuwe familie toe. Spannend!!! 
Dus dit zal mijn laatste stukje zijn en ik ga nog even lekker spelen en stoeien.