Nest G

Maine Coon red tabby blotched                    Maine Coon black tabby blotched white

Vlinder haar eerste nestje wat spannend, hoe gaat Vlinder het doen, wat komt eruit? Nou vandaag 09-10-2012 was het zover de kittens werden geboren.
Vlinder is om 05.00 uur begonnen met haar persweeën. We hebben haar met de bench apart gezet, en daar werd al de eerste geboren. Vlinder heeft het lekker rustig op haar gemak gedaan en is in totaal 4 uur bezig geweest met haar bevalling. Het was iedere keer een verrassing watvoor kitten er werd geboren. Maar wat zijn ze toch mooi. Papa King en Mama Vlinder hebben goed hun best gedaan. 4 grote en gezonde kittens zijn er ter wereld gekomen.

Vlinder moest heel even wennen aan het moederschap, maar dat was al snel vertrouwd en ze laat haar kittens lekker bij haar drinken en ze ligt er als een tevreden moeder bij. De dierenarts is nog even langs geweest om alles te controleren. Maar Vlinder had na de bevalling nog een dikke buik, dus we dachten dat ze nog niet klaar was, dus de echo erop. Bleek het dat ze de laatste dagen flink heeft lopen Hamsteren. Ze heeft continu lopen eten, en haar hele buik was gewoon dik van al dat eten. Maar dat maakte Vlinder niks uit, want na de bevalling had ze gewoon weer honger. Dus de melkproductie gaat nu overuren maken.

Klik in het tabel op het pootje om de individuële kittenpagina's te bekijken met foto's en persoonlijke verhalen. Het poesje G4 is vanacht overleden, ze heeft lang gevochten maar ze was te zwak om het gevecht te overleven, ze was de kleinste van het stel, en we konden haar niet helpen met extra bijvoeding. Rust zacht lief sterretje. Ons lief manneke is een sterretje geworden, rust zacht lieve man.

 

 

 

Naam Geslacht Kleur Status Foto's
Sunshine Poes Black tortie silver tabby blotched white Blijft in de Cattery wonen
Kilala Poes

Black tortie white

Blijft in de Cattery wonen

 

Beschikbaar Ik ben nog vrij, dus ben nog op zoek naar nieuw personeel.
Optie Iemand is in mij geïnteresseerd, maar heeft nog bedenktijd nodig, u mag altijd nog op mij reageren.
Besproken Ja ik ben verkocht, alleen ik ben nog niet oud genoeg om te verhuizen, dus woon ik nog in de cattery
Verkocht Ik ben verhuisd naar mijn nieuwe familie
Evaluatie De fokkers denken erover na om mij in de cattery te houden
 
 
De kittens mogen pas bezoek ontvangen als ze ouder zijn dan 4 weken.
Maak hiervoor een afspraak bij onze eigenaren, wij vragen om niet op dezelfde dag naar een andere cattery te gaan, om zo ons geen ziekte mee te geven.
Als we 13 weken oud zijn, mogen we verhuizen.
Wij zijn voorzien van een stamboom, inentingen met een europees paspoort, we zijn gechipt en ontwormd.
En natuurlijk krijgen wij ook een kittenpakket mee, met de brokjes die gewend zijn te eten, en een van onze favoriete speelgoed.
En een cd met de foto's vanaf de geboorte die zijn gemaakt, om te zien hoe ze zijn opgegroeid.