Emiko of Keitaro

 

Datum      Gewicht     
Geboorte 106 gram
Week 1

220 gram

Week 2 326 gram 
Week 3 452 gram 
Week 4  602 gram 
Week 6  766 gram 

Week 7

916 gram 
Week 8  1090 gram 
Week 9  1240 gram 
Week 10  1340 gram 
Week 11  1550 gram 
Week 12  1720 gram 
Week 13  1850 gram 
   

 

 

 

 

 

13-08-2012: Deze mooie man is alweer 1 week oud, hij is super hard gegroeid afgelopen week, maar wordt ook helemaal in de watten gelegd door ons en door moeder Black Bee.
20-08-2012: De knappe man heeft de naam Emiko gekregen en zijn roepnaam wordt Mik. Emiko is een Japanse naam en betekent: Gezegend mooi kind. Het is echt een mooie naam die bij hem past.
27-08-2012: Wat wordt Mik toch groot, Hij vindt het erg leuk om te spelen, en reageert hij al super goed als ik hem roep. Heb een leuk filmpje van Mik op Facebook gezet.
03-09-2012: Alweer 4 weken oud, hij heeft voor de eerste keer zijn babykittenpaté geproefd, hij vond het wel lekker. Hij is een kleine doerak en wilt al lekker uit de bench om rond te lopen, En dan mag hij een paar keer per dag eruit en dan lopen al die dames achter hem aan, en Mik huppelt vrolijk rond.
11-09-2012: Afgelopen zaterdag heb ik bezoek gehad van mijn toekomstige baasjes Pamela en Erwin, het was super gezellig, en ik heb me eigen van mijn beste kant laten zien. Ik doe het goed ik vind de babycat brokjes super lekker, en heb ze ook snel op voordat mijn mama ze onder mijn neus weg kaapt. Spelen doe ik graag met mama en de andere poezen. En ik kan ook al goed klimmen, ik zit al bovenop de krabton.
17-09-2012: Mik heeft zijn voorkeur gegeven aan de litter robot in plaats van zijn eigen kittenbak of de extra kattenbak in de kittenren, hij wilt er denk ik gewoon bij horen. Hij heeft vandaag voor het eerst Almo kitten kip gekregen, en daar heeft hij toch heerlijk van gesmuld. De baby brokjes zijn er ook uit en hij eet nu lekker de kittenbrokken op. Hij vindt het heerlijk om met de poezen te spelen en lekker bij je te komen slapen.
23-09-2012: Alweer 7 weken oud, wat gaat de tijd toch snel. Hij speelt de hele dag met Aiko, en Black Bee natuurlijk als er andere poezen zin hebben om met die kleine druktemaker te spelen zijn ze ook van de partij. Hij geeft niet snel af en is overal bij. Maar ow wat is het toch een heerlijke knuffelkont. Mik vindt het heerlijk om lekker bij je in je armen in slaap te vallen, en zodra hij wakker is schreeuwt hij om eten.
02-10-2012: Alweer 8 weekjes oud, heb gisteren mijn ontworming gekregen, en het was toch niet zo heel lekker, maar wat ik wel lekker vind is met de grote poezen 's morgens lekker Bozita mee eten. En ik laat me echt niet opzij drukken hoor. Ik was vanacht ontsnapt uit de kittenren. Ze weten niet hoe ik het gedaan heb, maar ik kan al op de bench springen en van de stoel op de bench, ja ik ben een echte acrobaat. Ik lig nu lekker veel te knuffelen en te spelen met Vlinder in de hangmat, en natuurlijk met mijn vriendin Aiko. Die zoek ik iedere keer op.
09-10-2012: Onze Mik is alweer 9 weken oud, wat gaat de tijd toch snel, vandaag is de dierenarts geweest en hij heeft zijn eerste inenting gekregen. Alles was in orde en hij was gewoon thuis dus kan zijn eigen wel even flink uitsloven dat hij wel het manneke in huis is ;) Maar het was een stoere bikkel. Nu lekker genieten van zijn half broertje en zusjes, maar voordat hij er mee mag spelen is het nog wel een paar weken wachten maar hij mag wel de moeder delen en de lekkere verse melk van Vlinder .
22-10-2012: Mik is alweer 11 weken oud, volgende week krijgt hij zijn laatste inenting en dan mag hij over 2 weken verhuizen. Dat is toch wel wennen dan als hij er niet meer is, want het is zo'n grote knuffelkont. Hij vindt het heerlijk om kusjes te geven en te komen kroelen. Hij laat precies weten als hij zin in een flesje heeft, want dat vindt hij nog steeds erg lekker, en die tuttert hij binnen een paar seconde helemaal leeg. Hij gaat ook steeds meer capriolen uithalen. Gisteren lag hij op zijn kop tussen de luchtreiniger en de muur. Hij zat vast en ik kon alleen zijn kont en zijn pootjes zien trappelen, het was echt een grappig gezicht, maar we hebben hem vlug gered, want hij weet dat hij via de luchtreiniger op de kastjes kan springen om daar de grote poezen brokken te kunnen eten. Echt een boefje.
29-10-2012: Vandaag heeft Mik zijn laatste inenting gekregen, hij was super lief bij de dierenarts. Nog even zijn laatste ontworming en dan nog chippen en dan is Mik helemaal klaar om zijn verhuiskoffertje in te pakken. De laatste daagjes met Mik gaan we nog extra veel met hem knuffelen.
04-11-2012: Mik is vandaag verhuisd naar zijn nieuw gouden mandje. Hij gaat bij Pamela en Erwin in Assen wonen. En hij wordt vriendjes met een bekende uit onze cattery : Binck of Keitaro. Wij wensen hem heel veel plezier en geluk in zijn nieuwe huis. Een dikke knuffel aan Mik.