Herplaatsers

 

Soms zoeken wij voor onze Maine Coons een nieuw huisje. Waarom?

Het komt voor dat  wij een nieuwe Maine Coon in de groep plaatsen voor vers bloed en met interessante lijnen plaatsen.

Daarvoor kan er onrust in de groep ontstaan omdat niet elke kat het leuk vindt om in een grote groep te leven.

 

Als een kat ouder wordt en of gesterilisseerd / gecastreerd wordt kan het gedrag veranderen, en zijn ze niet graag meer in een grote groep. Ze willen dan meer rust om zich heen en meer aandacht voor hun alleen hebben.

 

Wij hebben ook besloten dat we niet tot hoge leeftijd met onze katten fokken, puur omdat wij vinden dat ze ook nog een fijn leven mogen hebben waar ze heerlijk verwend worden. Ook al gaat dat niet altijd bij ons in huis, dan zoeken wij daar een nieuw huis voor.


Het allerliefst willen wij onze katten houden tot aan de dood, maar helaas uit ervaring lukt dat niet altijd, en wij kiezen toch voor het welzijn en het geluk van de kat. En hebben gezien dat dat is als ze een nieuw huis krijgen met minder of geen andere huisdieren en dat ze lekker alle aandacht en rust krijgen die ze verdienen.

Dit is Frutsel of Keitaro, Ze is een poes die geboren is op 18-12-2017. haar kleur is zwart. 

Wij zoeken voor een liefdevol huis. Ze heeft toen ze nog een klein kitten was een ontsteking in haar bot van haar achterpootje opgelopen tijdens het spelen met haar broertjes en zusjes. En hiervoor heeft ze een behandeling gehad en nu heeft ze groen licht gekregen om te mogen verhuizen. Ze loopt een beetje mank, maar heeft totaal geen pijn en geen vergroeiingen in haar botten. Wel zal ze ooit artrose in haar knie krijgen. 

Verder is Frutsel een hele lieve en makkelijke poes, ze knuffelt graag, speelt graag en houdt van lekker eten.

Zou je haar een gouden mandje kunnen geven neem dan contact met ons op.

 

Heeft u interesse ? Neem dan contact met ons op, voor een kleine vergoeding heeft u een super geweldige en gezonde Maine Coon in huis.